Despre Noi

Transport persoane si colete Germania,Austria,Olanda – Gya Travel

 Am inceput activitatea in vara anului 2020 prin a oferi servicii de calitate in ceea ce priveste transportul catre Germania de la adresa la adresa. In prezent ne-am diversificat aria serviciilor oferind transport international de persoane de la adresa la adresa ruta Romania – Germania, precum si alte servicii de transport intern si international pe rutele Romania,Austria,Olanda.

Oferim transport de persoane in conditii extraordinare, cu microbuze de ultima generatie la preturi normale sau chiar sub pretul pe care il ofera concurenta

De asemenea, rasplatim clientii fideli ai companiei GYA Travel cu tarife speciale pentru expedierea de colete si masinilor pe platforma sau cu calatorii gratuite si o masa calda pentru clientii fideli.  Dorim sa evidentiem faptul ca  transportul de persoane catre Germania se face de la adresa dorita, direct la destinatia dumneavoastra atat tur cat si retur.

Compania noastra va ofera ca si serviciu GRATUIT posiblitatea de a transporta bagajele de pana la 50 de kg plus un bagaj de mana in pretul achizitionarii biletului de calatorie.

Alaturi de firma GYA TRAVEL aveti parte de toata increderea in vederea transportului international la destinatie. Ne propunem sa deveniti clientii nostri fideli si sa ne priviti ca pe un partener de incredere pentru calatoriile dumneavoastra asa cum ne considera si alte sute de clienti.

Transport cu microbuze la destinatie

Linia internationala de transport persoane si colete GYA TRAVEL este asigurata de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale efectuate in cele mai bune conditii de confort si siguranta la preturi aceesibile tuturor.

Echipa este condsa de catre personal tânăr si dinamic care dispun de o vasta experienta in domeniul transportului de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Soferii firmei noastre sunt pregatiti sa respecte regulile de calatorie 
impuse si regulie de circulatie ale tarilor pe care le tranziteaza, in
acest mod ne asiguram ca dumneavoastra sa va puteti simtiti in siguranta
pe toata durata calatoriei catre destinatie.

Call Now ButtonSuna Acum !